Lidmaatschap

 

Uw bijdrage als lid is zeer waardevol! 

Door lid te worden/blijven van onze centra draag je ertoe bij dat het kostbare onderricht door onze leraren kan worden verdergezet.
Ons doel is om telkens weer een kwaliteitsvol programma aan te bieden dat toegankelijk is voor een grote groep. 

Wanneer je je nog moet registreren  klik op deze link . Wanneer je reeds geregistreerd bent volg dan deze verbinding, je kiest het centrum van uw keuze (je wordt automatisch geregistreerd als lid van de 3 centra) en kies vervolgens het gewenste lidmaatschap.

Drie soorten lidmaatschap:
Gewoon lid  (Member) : 35 euro voor jaar. Je geniet een korting van 20% per dag op de cursus bijdrage in Yeunten Ling..

Steunend lid  ( Member-A) : 150 euro voor een jaar (of 12,5 euro per maand). Je geniet van een korting van  30%  op de cursusbijdrage.

Ere lid ( Member-B ) : 300 euro voor een  jaar (of 25 euro per maand). Je geniet van een korting van  40%  op de cursusbijdrage.


Het lidmaatschap is niet vereist om deel te nemen aan onze activiteiten, maar het biedt wel enkele voordelen. In Yeunten Ling hangt de korting op de cursusbijdrage af van het gekozen lidmaatschap (zie hierboven). In onze centra in Schoten en Brussel betaal je als lid € 5 i.p.v. € 7 voor de avondvoordrachten.


Korting voor leden met een laag inkomen. 

Studeer je nog, heb je een vervangingsinkomen, een WIGW-statuut (in België) of een verhoogde tegemoetkoming, dan geniet je van een korting van 30% op de cursusbijdrage én het verblijf indien u in een gemeenschappelijke kamer slaapt. Verkies je een andere kamer, dan wordt de overeenkomstige prijsverhoging aangerekend.

Denk je recht te hebben op deze korting, dan volstaat het om dit eenmalig per e-mail aan te vragen en ons het betreffende attest toe te sturen. We vertrouwen erop dat je zelf aangeeft wanneer de korting niet meer van toepassing is.