Lidmaatschap

 

Uw bijdrage als lid is zeer waardevol! 

Door lid te worden/blijven van onze centra draagt u ertoe bij dat het kostbare onderricht door onze leraren kan worden verdergezet.
Ons doel is om telkens weer een kwaliteitsvol programma aan te bieden dat toegankelijk is voor een grote groep..

 Na uw registratie en om activiteiten te starten klik op deze link U kiest het centrum van uw keuze (u wordt automatisch geregistreerd als lid van de 3 centra) en kies vervolgens het gewenste lidmaatschap.

Ter informatie:
Gewoon lid  (Member) : 35 euro per jaar. U geniet een korting van 6 euro per dag op de cursus bijdrage in Yeunten Ling..

Steunend lid  ( Member-A) : 150 euro per jaar (of 12,5 euro per maand). U geniet van een korting van  10%  op de cursusbijdrage.

Ere lid ( Member-B ) : 300 euro per jaar (of 25 euro per maand). U geniet van een korting van  20%  op de cursusbijdrage..


Het lidmaatschap is niet vereist om deel te nemen aan onze activiteiten, maar het biedt wel enkele voordelen. In Yeunten Ling hangt de korting op de cursusbijdrage af van het gekozen lidmaatschap (zie hierboven). In onze centra in Schoten en Brussel betaalt u als lid € 5 i.p.v. € 7 voor de avondvoordrachten.


Korting voor leden met een laag inkomen. 

Studeert u nog, hebt u een vervangingsinkomen, een WIGW-statuut (in België) of een verhoogde tegemoetkoming, dan geniet u van een korting van 25 % op de cursusbijdrage én het verblijf indien u in een gemeenschappelijke kamer slaapt. Verkiest u een andere kamer, dan wordt de overeenkomstige prijsverhoging aangerekend.

Denkt u recht te hebben op deze korting, dan volstaat het om dit eenmalig per e-mail aan te vragen en ons het betreffende attest toe te sturen. We vertrouwen erop dat u zelf aangeeft wanneer de korting niet meer van toepassing is.