Karling Shidro

25/06/2021 09:00 t/m 25/06/2021 16:00 (Europe/Brussels)

Huy, België

Onbeperkt

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes


Rituelen gedurende drie dagen: 

Tara 7u

Karling Shidro 9-12 & 15-19u

Zondag tsok-offerritueel 14u30: u wordt uitgenodigd om fruit, bloemen, drank, koekjes, wierook en kaarsen in de tempel af te geven

Reserveren is verplicht

Zelfs voor één dag.

Welkom!

Volgens de wens van wijlen Z.E. Khyabje Kaloe Rinpochee organiseert Yeunten Ling het bardoritueel. Wij hopen op de aanwezigheid van Lama’s uit andere landen.


Odoo- Echantillon n° 2 pour trois colonnes


Hun aanwezigheid en het gebruik van de traditionele muziekinstrumenten makenvan deze dagen een uitzonderlijke belevenis. Karling Shidro bereidt ons voor op de tussenliggende periode vanaf het sterven tot het begin van een nieuw leven. De aanwezigen komen in contact met de mandala van de toornige (Dro) en de vredevolle (Shi) godheden waardoor we zullen worden geholpen bij de ervaring zelf van de bardo. De dood wordt een essentieel onderdeel van het leven. We nemen vrede met de onvermijdelijke veranderingen. In de loop van het ritueel worden er wensgebeden uitgesproken voor overleden familieleden, vrienden of kennissen. U kunt de naam en foto van de overledene afgeven bij het onthaal.

Zaterdagavond, om 20u, is er onderricht.

Zondagochtend dragen we, in een rituele processie, de teksten van de kangyoer (de woorden van de Boeddha) rond op het domein. Een grote zegening voor ons centrum en ieder van ons. Zondagnamiddag, om 14u30, wordt de driedaagse afgesloten met een tsok (offerritueel).

De teksten van het uitgebreide ritueel liggen ter beschikking in de tempel.


Odoo- Echantillon n° 3 pour trois colonnes


Naar traditionele gewoonte wordt een dana, een offergave, erg op prijs gesteld. Het onthaal van de bezoekende Lama’s vraagt immers een bijkomende financiële inspanning van het instituut. In de tempel bevindt zich een offerschaal om uw donatie te deponeren. Hartelijk dank voor uw welwillendheid en begrip!

 

In het kader van het coronavirus zullen we ons houden aan de door het Ministerie van Volksgezondheid voorgeschreven hygiënische en afstandsmaatregelen.

Bijdrage :  € 13,50 lunch

Vermijd de betaling ter plaatse en indien nodig uitsluitend met bancontact.


Brochure informative coronavirus FR

 

Self test Covid-19 FR

 

Informatie over onze corona aanpak

 

Self Test Covid-19 NL

Waar

Bekijk in Google Maps
INSTITUT YEUNTEN LING ASBL
Promenade Saint-Jean l'Agneau 4
    4500 Huy
    België
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org

Wanneer

53/60 Free
Van 25/06/2021 09:00
Tot 25/06/2021 16:00

Organisator

INSTITUT YEUNTEN LING ASBL
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org

Sociale stream