Zomer retraite voor jong-volwassenen

28/07/2019 16:00 t/m 02/08/2019 16:00 (Europe/Brussels)

Huy, België

Onbeperkt

Odoo - Echantillon n°1 pour trois colonnes

 

Steeds meer jongeren uit België en daarbuiten zijn nieuwsgierig geworden naar de boeddhistische filosofie en meditatiepraktijk. Dit jongerenprogramma wil voldoen aan deze groeiende behoefte om meer over het boeddhisme te weten te komen. Tot het aanbod behoort een inleiding in de praktijk van de meditatie en de fundamenten van het boeddhisme. Je verblijft in een authentiek kader en kan genieten van een aangename atmosfeer. Dit programma biedt de perfecte kans om spiritualiteit te combineren met de levensstijl van ons jongeren. Het biedt tevens de gelegenheid om andere jongeren te ontmoeten die begaan zijn met hun omgeving en bezig zijn met innerlijke groei.

De jongerenretraite omvat: 

• introductie in yoga

• introductie tot meditatie

• vrijwilligerswerk 

• een dag van volledige stilte 

• een inleiding tot de hoofdprincipes van het boeddhisme 

• open discussies

• uitwisselingsmomenten over hoe boeddhisme toegepast kan worden in het dagelijks leven.

Dus, ben je tussen 17 en 27 jaar, ben je geïnteresseerd in Boeddhisme en heb je geen echt idee waar te beginnen om zulk een praktijk aan te vatten, dan ben je steeds welkom op deze zomerjongerenretraite. Deze retraite is georganiseerd voor jongeren, door jongeren. 

U kunt ons volgen op facebook voor alle aanvullende informatie betreffende het zomerprogramma (retraite) en alle andere activiteiten die doorheen het jaar voor jongeren worden georganiseerd: weekends en jongerenavonden. 

Mocht u suggesties hebben of wenst u deel te nemen aan de organisatie van deze activiteiten, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onze facebookpagina “Young People 4 Tibetan Buddhism” of het volgend mailadres: youngsters4buddhism@gmail.com.

Bijdrage: Voor ons is het belangrijk dat dit programma financieel haalbaar is voor jongeren die nog studeren of net uit werken gaan, daarom is er een voor deze retraite een aangepaste berekening: € 162,75 (voor de vijf dagen, maaltijden en overnachtingen inbegrepen, op basis van een gemeenschappelijke standaardkamer).

Inschrijven per email: yeunten.ling@tibinst.org

Partager

Waar

Bekijk in Google Maps
INSTITUT YEUNTEN LING ASBL
Promenade Saint-Jean l'Agneau 4
    4500 Huy
    België
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org

Wanneer

32/77 Free
Van 28/07/2019 16:00
Tot 02/08/2019 16:00

Organisator

INSTITUT YEUNTEN LING ASBL
+32 (0)85 27 11 88
yeunten.ling@tibinst.org

Sociale stream