Lama Karta Memory

 Sponsoring voor de gezondheid en opvoeding van kinderen, jonge monniken en nonnen in het Himalaya gebied

L'intérieur de la salle principale du Shedra, le bâtiment rénové oú ont lieu les cours de philosophie du dharma, avec deux responsables des enfants: Lama Wangyel et Lama Tenzin

Fonctionnalité 2

Pour ajouter une quatrième colonne, réduisez la taille de ces trois colonnes à l'aide de l'icône de droite de chaque bloc. Ensuite, dupliquez l'une des colonnes pour en créer une nouvelle en tant que copie.

Fonctionnalité 3

Supprimez l'image ci-dessus ou remplacez-la par une image qui illustre votre message. Cliquez sur l'image pour changer son style de coin arrondi.

Nouvelles sur la pandémie : Actuellement, plus personne n'est contaminé par le virus Corona. Vos aide et soutiens ont permis de vacciner à temps les enfants et les Lamas du Monastère.

Un grand merci à tous ceux qui ont apporté leur soutien! 

De leerlingen en studenten zijn in vier groepen verdeeld in functie van hun ouderdom.

24 kinderen zijn ingeschreven in de Tibetaanse School van Sonada waar ze een basisopleiding volgen, over het leren van schoolvakken en seculaire waarden van ZH de Dalai Lama. Ghen Karma Tsering heeft de leiding over 24 schoolkinderen en een tiental oudere kinderen die zelf de leiding hebben over de tempeldienst.

 

Venerabele Khempo Choying en Ghen Karma Tsering belonen een jonge monnik, die geslaagd is in zijn jaarlijkse testen van de onderwezen vakken in het klooster.

 

Venerabele Ghen Dawa geeft lessen aan de 9 studenten van de Shedra groep in de sectie hogere studies van het klooster. De studenten zijn geslaagd voor de november 2020 sessie voor een jury bestaande uit Khempo Chöying uit Sonada, en twee Khempos uit Bokar Rinpoche Klooster.

 

De kinderen die in het klooster verblijven spelen voetbal elk weekend en organiseren zelfs wedstrijden tussen de verschillende teams.

 

Wij hebben onze hulp aan de kleine en jonge meisjes van een nonnenklooster concreet kunnen maken. Dit klooster is geleid door de Venerabele Sherab Gyaltsen Rinpchee in Kathmadu (Nepal).

De vzw Lama Karta werd opgericht in 2016 om het werk van de Lama voort te zetten die stierf in 2013. Het hoofddoel van de vzw is om het klooster te ondersteunen dat in Sonada is gevestigd door de vorige Eerwaarde Kyabdjé Kalu Rinpoche. 

L’asbl propose :

A) Beschermheerschap van één monnik tussen 6 en 14 jaar oud of een adolescent tussen 15 en 20 Jaar oud: 25€ per maand of 300€ per jaar.

B) Beschermheerschap van een meisje van 8 tot 20 jaar oud die leeft en studeert in een TCV (Tibetan Children Village) in Dharamsala, India: 30€ per maand of 360 € per jaar.

C) Beschermheerschap Hogere Studie van een non in een Hogere College van Lama Sherab Gyaltsen in Kathmandu (Nepal): 25€ per mois of 300€ per jaar.

D) Vrije participatie.

Lama Karta Memory vzw is onder leiding van:

Lama Tashi Nyima, boeddhistische leraar en mede-verantwoordelijke van het Yeunten Ling Instituut, 4500 Hoei, België.

Contact:

Philippine van Zuylen, 00 32 488 207 687      philippine.vz@gmail.com

Zetel van de vzw: Olmstraat 50,1030 Brussel


Compte bancaire:

"Lama Karta Memory vzw”, 50 Olmstraat, 1030 Brussel”

BNP Paribas Fortis:

IBAN : BE75001729447251

BIC : GEBABEBB

Rekening : 001-7294472-51

Merci d’indiquer sur le bulletin de virement, en communication, l’option choisie