"Lama Karta" Bibliotheek

Klik op de foto en stap binnen in de bibliotheek.
Yeunten Ling - Bibliotheek Bibliothèque - Lama Karta               

De bibliotheek “ Lama Karta” is ondergebracht  in een mooie ruimte in het kasteel. Lama Karta had talrijke werken bijeengebracht over het boeddhisme, en dit in meerdere talen, waaronder een groot aantal in het Tibetaans, het Engels, het Frans en het Nederlands, alsook enkele werken in het Duits, Hindi en Mongools.

Het is een bibliotheek gespecialiseerd in het boeddhisme, zijn filosofie, zijn artistieke uitdrukking en zijn socio-culturele aspecten, geduldig opgebouwd door Lama in de loop van zijn leven en dankzij zijn verplaatsingen in de wereld, van Oost naar West.

We doen ons best om tijdens workshops en retraites de bibliotheek tussen 13 en 15 uur te openen, afhankelijk van de beschikbare vrijwilligers.

Wanneer de bibliotheek open is:

Om toestemming te krijgen om een ​​boek aan te nemen, moet je in het Instituut blijven en je identiteitskaart voor de hele duur van de lening tonen. Voordat u begint met het lezen van een boek, dient u uzelf en het boek ter plaatse te laten registreren door de verantwoordelijke persoon. Door deze procedure kunnen we de boeken zoveel mogelijk in originele staat houden. Vergeet niet om het boek uit te schrijven en je ID-kaart op te halen voordat je vertrekt!

Bedankt voor uw begrip.

Ook een warme dank aan iedereen die meewerkt aan de ontwikkeling en verrijking van deze prachtige bibliotheek.